Ook wij hebben afgelopen winter zeker niet stil gezeten. Als u ons volgt via Facebook heeft u gezien dat wij weer veel verschillende reparaties en onderhoudswerkzaamheden hebben uitgevoerd. Ondertussen liggen de eerste jachten alweer in het water.

Nadat wij in het najaar dealer zijn geworden van Integrity Trawler zijn wij per 1 maart officieel dealer van de Finse Finnflyer zeiljachten en motorboten.  De Finnflyer schepen zijn op maat gemaakte jachten voor comfortabel cruisen en high performance racen. Naast drie types zeilschepen te weten de Finnflyer 34 ft, 36 ft en 42 ft, is er een Finnflyer motorboot, de tender K24.

Zeiljachten
We gaan Finnflyer exclusief vertegenwoordigen in Nederland, Duitsland, België en Luxemburg. Finnflyer staat bekend om zijn op maat gemaakte jachten voor comfortabel cruisen en hun high performance racevermogen. Dit is niet zo vreemd als je bedenkt dat niemand minder dan de bekende wedstrijdzeiler en jachtontwerper Karl-Johan Stråhlmann betrokken was bij het ontwerp. De karakteristieke rechte steven, de open spiegel en de extreem stijve romp laat zien dat het schip met recht een racer genoemd kan worden. Ook aan dek is alles gericht op optimale ergonomie; de goed geplaatste voetsteunen voor de stuurman, de aanwezigheid van voetrails op het voordek en de grote stuurwielen zijn hier enkele voorbeelden van”.

Motorschepen
Naast de zeilschepen en de tender K24 heeft Finnflyer ook twee luxueuze modellen motorboten in ontwikkeling. Een sportieve open dagcruiser voor die zomerdagen waarop u niet kunt wachten om de zeebries in uw haar te voelen en een klassieke cabineboot, waar het hele gezin de ruimte heeft om comfortabel te overnachten.

Service
Dit nieuwe dealerschap houdt ook in dat de samenwerking met Finngulf is beëindigd. Natuurlijk verlenen wij nog alle service en onderhoud aan deze jachten. U bent en blijft daarvoor bij ons op het juiste adres.

Wilt u meer informatie over deze prachtige zeiljachten of over de mogelijkheden wij u kunnen bieden, neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u er graag meer over.

Met vriendelijke groet,
Rob en Anita Beute