Rob Beute
Rob Beute
Hij is de motor binnen het bedrijf. Een gedreven man, die in alle facetten van de watersport zijn kennis heeft opgedaan en daarvan gebruik maakt, om u een zorgeloos vaarseizoen te kunnen geven. Hij werkt zelf volledig mee bij alle technische werkzaamheden binnen het bedrijf. Ook het spuiten van de jachten doet Rob zelf. Verder houdt hij zich bezig met kranen, planning, offreren en verkoop. Daarnaast is hij ook algemeen bestuurslid van de brancheorganisatie NJI, Nederlandse Jachtbouw Industrie.
Anita Beute
Anita Beute
Zij is de spil binnen het bedrijf. Zij verzorgt de gehele administratieve kant van ons bedrijf, waaronder klantencontact, financiële administratie en de verkoop. Deze taak is van heel groot belang om alles rondom uw jacht in goede banen te leiden. Zij is ook diegene die zorgt dat ons aanbod van gebruikte jachten onder de aandacht komt van de potentiële koper.
Roy Bergsma
Roy Bergsma
Hij is in augustus 2011 bij ons begonnen. Hij heeft zijn sporen verdiend in de polyester reparatie, zoals reparaties van schade aan gelcoat, polyester en het inbouwen van boegschroeftunnels. Ook het polijsten van de jachten is hem zeker toevertrouwd. Bij ons heeft hij zich verder ontwikkeld tot allround watersport medewerker en is dus op vele vlakken inzetbaar. Onlangs heeft Roy de cursus “Keurmeester Boordgasinstallatie Pleziervaartuigen van de NJI met goed gevolg afgerond. Roy is een enthousiaste en serieuze harde werker met de nodige dosis humor.
Jetse Norel
Jetse Norel
Hij is er vanaf het eerste uur bij, begonnen als stagiaire. Hij heeft de opleiding ‘Maritieme Techniek’ gevolgd bij het ROC in Sneek. Gespecialiseerd in elektronica en heeft zich daar verder in ontwikkeld. Jetse is een serieuze en rustige werker met veel geduld, wat bij elektronica absoluut een vereiste is. Naast zijn studie, werkt hij bij ons op de zaterdag en in de vakantieperiodes.