Finnflyer zeiljachten

Het genieten begint hier. Bij de Finnflyer zeiljachten kies je niet tussen comfortabel cruisen en opwindend high performance racen. Deze jachten zijn ontworpen voor beide! Ontworpen, ontwikkeld en gebouwd door zeilers voor zeilers. De zeiljachten zijn aangepast voor unieke, actieve en vreugdevolle momenten op het water. Deze zeilschepen zijn gebouwd door trotse zeilers die hunkeren naar de zee. En bovendien plezier hebben in het zeilen. Maar die daarnaast ook gaan voor perfecte kwaliteit en prestaties. Net zoals u!

Sinds 1976 maakt Finnflyer het perfecte zeilmoment mogelijk; snel en toch comfortabel. De verleiding van onze geavanceerde technologische boten is het resultaat van een lichtgewicht en praktisch ontwerp. Ze zijn gemaakt voor snelheid en comfort, maar zijn daarnaast ook elegant en met eenvoudige bediening.

Finnflyer motorboten

Met inspiratie van de zeiljachten, zijn de Finnflyer-motorboten ontworpen. De Finnflyer-Tender K 24 met zijn retro-design is een prachtige stijlvolle motorboot. Een motorboot met een hoge voorkant die tegelijkertijd stil, krachtig en zuinig is. Naast deze tender zijn er nog twee luxueuze motorjachten in ontwikkeling. Ten eerste een sportieve open daycruiser voor die zomerdagen waarop u niet kunt wachten om de zeebries in uw haar te voelen. En daarnaast een klassieke cabineboot, waar het hele gezin de ruimte heeft om comfortabel te overnachten.

Informeer gerust naar alle mogelijkheden, we vertellen u er graag meer over.

Op maat gemaakte zeiljachten & motorboten voor u!

Finnflyer Zeiljacht

Finnflyer 36 Scandinavian Yachts - full service

De Finnflyer GT-lijn

Alle Finnflyer-GT zeiljachten worden op aanvraag gebouwd voor de ervaren zeiler en streven naar de perfecte zeilmomenten. Ontdekkingsreizigers die perfectie en de hoogste kwaliteit wensen met bovendien veel opties voor maatwerk.

Vanuit de werf in Finland worden al ruim 40 jaar deze elegante en hoogwaardige jachten ontworpen, gebouwd en geleverd over de hele wereld. Een Finnflyer-GT is zo gestructureerd dat hij van elk detail, van ontwerp tot productie, tot in de puntjes uitblinkt. En daardoor is een Finnflyer in één oogopslag te herkennen. De optimale zeilprestaties zorgen dan ook voor een enorme waardering van de zeiler.

De Finnflyer-GT lijn is ontworpen met de nieuwste technologie en de hoogste veiligheidsmaatregelen. Dit zorgt dus voor een betrouwbaar jacht in alle weersomstandigheden. Het royale ontwerp en interieur van de Finnflyer-GT-modellen biedt absoluut de mogelijkheid  om met familie en vrienden ultieme luxe zeiltochten te maken. De lage romp, een efficiënte zeilvoering en ook een ergonomische cockpit hebben de Finnflyer-GT-modellen meerdere keren als eerste over de finishlijn gebracht.

Ongeacht uw droom, er is een Finnflyer-GT 34, Finnflyer-GT 36 en een Finnflyer-GT 42, die ook uw levensstijl verrijkt met finesse, elegantie en behendigheid.

Finnflyer Motorboot/Tender

Finnflyer K24 Scandinavian Yachts Full service jachtbedrijf in Workum
Finnflyer K24 Scandinavian Yachts Full service jachtbedrijf in Workum

De Finnflyer-motorbootlijn

Met inspiratie van de zeiljachten, zijn de motorboten ontworpen. De Finnflyer-Tender K 24 met zijn retro-design is een prachtige stijlvolle motorboot met een hoge voorkant die tegelijkertijd stil, krachtig en zuinig is.

Het voordek is groot en ruimtelijk, terwijl het ook de inzittenden beschermt tegen weer en wind.  Het dek en de trappen zijn comfortabel gemaakt, zodat u zich makkelijk kan verplaatsen. Alle benodigde navigatie-apparatuur is bovendien beschikbaar op een touchscreen bij het roer.

Kortom,  een prachtige stijlvolle tender.

Naast deze tender heeft deze Finse scheepsbouwer nog twee luxueuze motorjachten in ontwikkeling. Dat zijn een sportieve open daycruiser voor die zomerdagen waarop u niet kunt wachten om de zeebries in uw haar te voelen. En daarnaast een klassieke cabineboot, waar het hele gezin de ruimte heeft om comfortabel te overnachten.

Informeer gerust naar alle mogelijkheden, we vertellen u er graag meer over.