De Integrity Trawler

De Integrity Trawler schepen worden gebouwd in afmetingen van 32 tot 80 voet. Er zijn een 15-tal verschillende modellen en uitvoeringen, allen in polyester. Er zijn zowel eurotrawlers, coastal express- , lobster en cruiser modellen. Bovendien zijn alle schepen  ruim en luxe uitgevoerd. Niet alleen met de zeewaardige rompen maar ook met een economisch brandstofverbruik. Alle schepen worden semi-custom build gebouwd dus in overeenstemming met uw wensen. Intergrity optimaliseert de kwaliteit van zijn schepen voortdurend en past daarom de modellenrange aan aan de vraag van de markt.  Samengevat staat Integrity voor zeewaardig, comfort en luxe.

Swanta-yachting is de exclusieve importeur en werkt daarnaast nauw samen met de dealers en de werf in het verder ontwikkelen van deze geweldige Integrity lijn. Scandinavian Yachts Workum is dealer voor de Benelux.

De modellenrange van de Integrity schepen is veelzijdig en kent daarom verschillende modellen. Klik hieronder op de types voor meer informatie:

  1. Coastal Express
  2. Cruising
  3. Euro Trawlers
  4. Jianghua Lobster
  5. Grand Sedan

ZEEWAARDIG, COMFORT EN LUXE

Integrity Trawler

  • Integrity Trawler L390 - 2
  • Integrity Trawler L390
website integrity
CONTACT