Afgelopen zaterdag hebben wij ons 1e Lustrum gevierd. Wij hebben al onze klanten uitgenodigd. Op deze manier wilde wij hen bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf de afgelopen jaren. Zonder onze klanten was het ons niet gelukt om zo te groeien.

Onze dochter is begonnen met een speech over hoe wij bij het bedrijf in Workum terecht zijn gekomen en hoe trots zij is op haar ouders. We hebben met elkaar, aan de hand van foto’s, teruggeblikt op wat er de laatste 5 jaar allemaal gebeurd is bij Beute Scandinavian Yachts. Wij zijn daar uiteraard apetrots op. Ook heeft Robert van der Plas nog een woordje gericht tot onze klanten, hij heeft ons al die jaren met raad en daad bijgestaan en sprak zijn waardering uit over wat wij tot nu toe bereikt hebben.

De familie Oosterhof heeft een lezing gegeven over hun wereldreis en dat is reuze interessant. Henk en Mariel nogmaals bedankt.

Daarna hebben we gezellig onder het genot van een drankje en barbecue deze feestelijke dag afgesloten. Het weer werkte mee en er was een enthousiaste en ontspannen sfeer.

Wij kijken terug op een hele geslaagde dag en willen iedereen nogmaals bedanken. Ook bedanken wij HFK verhuur uit Koudum, Slagerij Norg uit Kampen en Bakkerij Boonstra uit Akkrum voor hun medewerking.