Nieuwe jachten: Finngulf of Integrity Trawler

Finngulf

EEN ZEILJACHT WAAR SNELHEID, COMFORT EN KLASSE SAMENKOMEN

Finngulf is weer nieuw leven ingeblazen na overname door Tresfjord jachten uit Zweden. In onderling overleg hebben we besloten om dealer te blijven in de Benelux. De eerste nieuwe Finngulf 331 is door hun gebouwd in Estland. Ze willen de kwaliteit behouden of zelfs verbeteren. Op de Beurs in Hamburg is de eerste Finngulf 331 gepresenteerd.

Dit Finse merk heeft een groeiende schare bewonderaars en eigenaren. De meeste jachten zijn ontworpen door Karl-Johan (Kamu) Stråhlmann. Een even bescheiden als begenadigd ontwerper uit Finland. En met resultaat: zo werd de Finngulf 28 uitgeroepen tot jacht van het jaar 2000 in Duitsland. Ook de andere modellen van Finngulf wonnen de afgelopen jaren regelmatig internationale vakprijzen.

Meer infomatie

Integrity Trawler

ZEEWAARDIG, COMFORT EN LUXE

De Integrity schepen worden gebouwd in afmetingen van 32 tot 80 voet. Er zijn een 15-tal verschillende modellen en uitvoeringen, allen in polyester. Er zijn eurotrawlers, coastal express cruiser modellen en Lobster modellen. Allen  ruim en luxe uitgevoerd met zeewaardige rompen en een economisch brandstofverbruik. Alle schepen worden semi-custom build gebouwd in overeenstemming met uw wensen. Intergrity zal steeds de kwaliteit van zijn schepen optimaliseren en de modellenrange aanpassen aan de vraag van de markt, waarbij de uitstraling van het merk Integrity voortdurend zal worden benadrukt.

Swanta-yachting is de exclusieve importeur en werkt nauw samen met de dealers en de werf in het verder ontwikkelen van deze geweldige Integrity lijn. Scandinavian Yachts Workum is dealer van de Benelux.

De modellenrange van de Integrity schepen is veelzijdig en kent de volgende modellen:

  1. Coastal Express
  2. Cruising
  3. Euro Trawlers
  4. Jianghua Lobster
  5. Grand Sedan

 

Meer infomatie