Het genieten begint hier

Bij de Finnflyer zeiljachten kies je niet tussen comfortabel cruisen en opwindend high performance racen. Deze jachten zijn ontworpen voor beide! Ontworpen, ontwikkeld en gebouwd door zeilers voor zeilers. De Finnflyer jachten zijn aangepast voor unieke, actieve en vreugdevolle momenten op het water. Deze jachten zijn gebouwd door trotse zeilers die hunkeren naar de zee en plezier hebben in het zeilen. Maar die daarnaast ook gaan voor perfecte kwaliteit en prestaties. Net zoals u!

Sinds 1976 maakt Finnflyer het perfecte zeilmoment mogelijk; snel en toch comfortabel. De verleiding van onze geavanceerde technologische boten is het resultaat van een lichtgewicht en praktisch ontwerp. Ze zijn gemaakt voor snelheid en comfort, maar zijn daarnaast ook elegant en met eenvoudige bediening.

Met inspiratie van de Finnflyer zeiljachten, zijn de Finnflyer motorboten ontworpen. De Finnflyer Tender K 24 met zijn retro-design is een prachtige stijlvolle motorboot met een hoge voorkant die tegelijkertijd stil, krachtig en zuinig is. Naast deze tender heeft Finnflyer nog twee luxueuse motorjachten in ontwikkeling; een sportieve open daycruiser voor die zomerdagen waarop u niet kunt wachten om de zeebries in uw haar te voelen. En een klassieke cabineboot, waar het hele gezin de ruimte heeft om comfortabel te overnachten.

Informeer gerust naar alle mogelijkheden, we vertellen u er graag meer over.

Finnflyer zijn op maat gemaakte zeiljachten & motorboten voor u!

Finnflyer Zeiljacht

De Finnflyer GT-lijn

Alle Finnflyer GT zeiljachten worden op aanvraag gebouwd voor de ervaren zeiler en streven naar de perfecte zeilmomenten. Ontdekkingsreizigers die perfectie en de hoogste kwaliteit wensen met veel opties voor maatwerk.

Vanuit de werf in Finland worden al ruim 40 jaar deze elegante en hoogwaardige jachten ontworpen, gebouwd en geleverd over de hele wereld. Een Finnflyer GT is zo gestructureerd dat hij van elk detail, van ontwerp tot productie, tot in de puntjes uitblinkt, waardoor deze in één oogopslag te herkennen zijn. De optimale zeilprestaties zorgen voor een enorme waardering van de zeiler.

De Finnflyer GT-lijn is ontworpen met de nieuwste technologie en de hoogste veiligheidsmaatregelen, dat zorgt voor een betrouwbaar jacht in alle weersomstandigheden. Het royale ontwerp en interieur van de Finnflyer GT-modellen biedt absoluut de mogelijkheid  om met familie en vrienden ultieme luxe zeiltochten te maken De lage romp, een efficiënte zeilvoering en een ergonomische cockpit hebben de Finnflyer GT-modellen meerdere keren als eerste over de finishlijn gebracht.

Ongeacht uw droom, er is een Finnflyer GT 34, Finnflyer GT 36 en een Finnflyer GT 42, die ook uw levensstijl verrijkt met finesse, elegantie en behendigheid.

GT 34
GT 36
GT 42

Finnflyer Motorboot/Tender

De Finnflyer-motorbootlijn

Met inspiratie van de Finnflyer zeiljachten, zijn de Finnflyer motorboten ontworpen. De Finnflyer Tender K 24 met zijn retro-design is een prachtige stijlvolle motorboot met een hoge voorkant die tegelijkertijd stil, krachtig en zuinig is.

Het voordek is groot en ruimtelijk, terwijl het ook de inzittenden beschermt tegen weer en wind.  Het dek en de trappen zijn comfortabel gemaakt, zodat u zich makkelijk kan verplaatsen. Alle benodigde navigatie-apparatuur is beschikbaar op een touchscreen bij het roer.

Kortom een prachtige stijlvolle tender.

Naast deze tender heeft Finnflyer nog twee luxieuse motorjachten in ontwikkeling; een sportieve open daycruiser voor die zomerdagen waarop u niet kunt wachten om de zeebries in uw haar te voelen. En een klassieke cabineboot, waar het hele gezin de ruimte heeft om comfortabel te overnachten.

Informeer gerust naar alle mogelijkheden, we vertellen u er graag meer over.

TENDER K24